Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017) | 123Zorgwinkel
Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017)
Afbeelding van Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017)
Afbeelding van Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017)
Afbeelding van Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017)
Afbeelding van Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017)
Afbeelding van Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017)
Afbeelding van Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017)

Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (2017)

Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (4W)

€ 2.195,- € 1.795,-

Levertijd: 1 week


Toelichting en opties

Scootmobiel Sunrise Sterling S-700 (4 Wiel)

  • Let op: dit is een gebruikte Scootmobiel, geleverd met nieuwe accu's
  • Geavanceerde LED-verlichting
  • Krachtige motor en grotere wielen
  • Makkelijke bediening

De Sterling S700 scootmobiel is een geavanceerd mobiliteitsvoertuig dat comfort, stijl en functionaliteit combineert. Met zijn indrukwekkende specificaties en eigenschappen biedt de S700 een uitstekende rijervaring en vrijheid voor mensen met beperkte mobiliteit. Hier is een overzicht van de kenmerken van de Sterling S700:

1. Krachtige prestaties: De S700 is uitgerust met een betrouwbare en krachtige motor die een topsnelheid van 15 km/u kan bereiken. Hierdoor kunt u gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder concessies te doen aan de snelheid.

2. Geavanceerde vering: Dankzij de geavanceerde, onafhankelijke vering op alle vier de wielen biedt de S700 een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. Oneffenheden en hobbels worden effectief geabsorbeerd, wat zorgt voor een stabiele en veilige ervaring.

3. Langere afstanden: Met een indrukwekkend bereik van maximaal 35 kilometer op een volle acculading, biedt de S700 voldoende actieradius voor dagelijks gebruik en uitstapjes buitenshuis. U kunt met vertrouwen op verkenning gaan, wetende dat u niet snel zonder stroom zult komen te zitten.

4. Gebruiksvriendelijk ontwerp: De S700 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met de intuïtieve bedieningsknoppen en het ergonomische stuur kunt u moeiteloos manoeuvreren en de scootmobiel precies controleren zoals u wilt. Bovendien is het eenvoudig te verstellen stuur en de comfortabele stoel zorgen voor een optimale zithouding.

5. Veiligheid voorop: De S700 is uitgerust met een reeks veiligheidsvoorzieningen om u gemoedsrust te geven tijdens het rijden. De verlichting zorgt voor goede zichtbaarheid, zelfs in het donker, en de geïntegreerde remmen bieden een betrouwbare stopkracht. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van antislipoppervlakken en een stabiliteitsmechanisme voor extra veiligheid.

6. Aanpasbaar en opbergvriendelijk: De S700 kan worden aangepast aan uw individuele behoeften en voorkeuren. Het stuur en de stoel zijn beide verstelbaar, zodat u de meest comfortabele positie kunt vinden. Bovendien is de scootmobiel uitgerust met opbergmogelijkheden, zoals een boodschappenmandje aan de voorkant en een opbergvak onder de stoel, om uw persoonlijke bezittingen gemakkelijk mee te nemen.

De Sterling S700 scootmobiel biedt een combinatie van prestaties, comfort en veiligheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die hun mobiliteit willen vergroten. Of het nu gaat om dagelijkse boodschappen of het verkennen van nieuwe plaatsen, de S700 staat klaar om u te helpen genieten van een onafhankelijk en actief leven.De S700 heeft uitstekende rijprestaties en is het topmodel uit de S-serie. Deze krachtpatser neemt obstakels tot en met 10 cm en heeft een maximale snelheid van 15 km/u.

Verzekering:

U bent verplicht om de Scootmobiel te verzekeren, volgens de Nederlandse wet moet dit minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering zijn (WA).
Het verzekeren van uw Scootmobiel kan bij verschillende instanties, zoals de ANWB.
Zie onze meest gestelde vragen voor meer informatie over de verzekering van uw Scootmobiel.Bekijk deze en andere Scootmobielen in onze showroom, hier kunt op diverse modellen proefritten maken en kunnen wij u adviseren in uw keuze.

Afmetingen en maten

Totaalgewicht
146 kg
Bouwjaar
2017
Maximale snelheid
15 km
Actieradius (bereik)
40 km
Accu Ampere
68 ah
Draaicirkel
220 cm
Maximaal gebruikersgewicht
160 kg
Garantieperiode
1 jaar
Merk
sunrise Medical
Kleur
Zilver
Totale lengte
150 cm
Totale breedte
67 cm
Totale hoogte
123 cm
Opvouwbaar
nee
Parkeerrem
ja
Opklapbare armleggers
ja
Materiaal achterwielen
Luchtband
Materiaal voorwielen
Luchtband
Hoofdsteun
ja
Luchtbanden
ja
Capaintstoel
ja
Inclusief lader
ja
Accu Type
AGM
Snelheidsregelaar
ja
Spiegels
ja
Verlichting
ja
Knipperlichten
ja
Klimvermogen
10 %
Claxon
ja
Bodemvrijheid
10 cm
Stoel wegdraaibaar
ja
Artikelnummer
30160.003